je bent hier: > home > liefde voor het vak

Een droom komt uit

GoPure staat voor biologische teelt van de hoogste kwaliteit, zoveel mogelijk lokaal geteelde ingrediënten en een ambachtelijke wijze van bakken, zonder kunstmatige toevoegingen.

GoPure is puur. Oftewel: terug naar de oorsprong.

GoPure is het paradepaardje van Yellow Chips: een initiatief van drie gepassioneerde ondernemers die hun ervaring in de wereld van chips en zoutjes wilden inzetten voor het maken van de lekkerste natuurlijke en biologische chips. De één noemt dat een roeping. Wij noemen het: de liefde voor ons vak.

GoPure is meer dan alleen de lekkerste biologische chips. Ons merk staat ook voor een open en persoonlijke manier van samenwerken met alle schakels in de keten. Zoals blijkt uit onze samenwerking met lokale boeren en biologische speciaalzaken.

GoPure wordt gemaakt in Emmeloord, de aardappelhoofdstad van Europa. Centraal gelegen in het afzetgebied Nederland en Noord-Europa en op minimale afstand van
grondstofleveranciers uit Flevoland. Onze trucks zijn dus minder lang onderweg van de aardappelvelden en de fabriek en naar de winkels. Dit draagt bij aan CO2-reductie.